Kategorier
Thailandsresan 2007 Uncategorized

Vi har hittat Nemo!

Vi lamnade vart kara Koh Sukhorn under en hel del tarar – fran Emmy och hennes nya extramamma i koket. Trots sprakbarriar hade de kommit varandra mycket nara och tog ett omt farval pa stranden nar vi satte av mot Koh Lao Liang, var nasta aventyrso. Lao Liang ar en i sig ommtumlande upplevelse eftersom den bestar av en 80-90 meter hog klippa som stracker sig rakt upp ur havet med lodrata vagger och i var inre bukt tillrackligt mycket sand och koraller samlats for att ge plats for en mindre resort – av talt, eftersom hela omradet ar klassat som naturskyddsomrade. Aktiviteter pa platsen inbegriper snorkling pa det grunda korallrevet dar vi till barnens fortjusning hittade flertalet ”Nemo” ivrigt vaktande sina anemoner, klattring i det fantastiska bergsmassivet, dykning i tva koralltradgardar och kajakpaddling. Vi hann inte med dykningen, men ovrigt testades av oss och barnen (aven om de inte fick klattra sa mycket).
Taltet stod emot ett par rejala nattliga monsunregn, men vi klarade oss torra och hade tva fina dagar pa on. Igar forsatte vi sedan var fard mot Koh Muk via Hat Yao, dar vi bytte var speedboat (40 knop, minst!) mot en lugnare longtail efter lite diskussioner med hamnarbetare, askadare, deras fruar, barn och andra som bill hjalpa till. Mats mage har smakranglat lite till och fran men hittills ar alla over forvantan friska och det har inte hindrat oss fran att hugga in pa nya thailandska specialiteter varje dag. Mer om Koh Muk kommer i fortlopande rapporteringar, eftersom vi kommer att stanna har ytterligare 5 dagar.

Forsatt garna beratta om hur ni har det hemmavid, vi blir alltid lika glada for era halsningar pa bloggen!

5 svar på ”Vi har hittat Nemo!”

Hej allesammans,
När man lyfter blicken från Era fantastiska bilder och tittar ut syns inte husen mittemot för all snö som vräker ner. – 10 grader hård blåst och trafikkaos idag utanför Gävle. 30 grader varmt och kristallblått vatten, fullt med ”Nemos” är mer tilltalande. Ha fina dagar, klättra lagom högt och håll Er torra. Kram i mängd-farfar

Hej på Er !

Era upplevelser ser oroveckande tuffa ut , bara Ni tänker på säkerheten och barnen i första hand , så får Ni fortsätta!!!!

Här har vi sportlov , med Bresserännet som blev en succe´, alla 4 i familjen Ivarsson var med och ordnade till rekord deltagande 500 personer som anmälde sig och minst lika många körde utan nummerlapp.

I måndags åkte vi längdskidor i Gånstaspåret, bra glid , fin stämning och en behövlig dusch, därefter blev det en tur till museet , med temat ”Det spökar på museet” och tipstävling. Därefter en tur till biblioteket, med napp på både video och böcker.

I går tisdag blev det mest inne aktiviteter beroende på för kallt och blåsigt väder, vi avslutade med att se filmen ”Rosa in movie” på Filmstaden i Kista.

I dag Onsdag är det riktigt kallt -17 på morgonen och -6 på dagen och nu -13 grader kl. 19.00.

Här är det förövrigt bra, och varmt innomhus med extra brasvärme i köket.

Många kramar och pussar till Er alla från Mormor och Morfar!

GRATTIS Mats på namnsdagen!

Hoppas att Du nu har full kontroll på magen , så att Ni kan festa till lite extra på Din dag.

Pussar och kramar till Er alla från Mormor och Morfar.

Hej på er!
Kul att se att ni har det bra i värmen. Axel och Valdine grattar Emmy så mycket och de tyckte att tårtan såg god ut! Vi har nyss varit i Finland och åkt skidor i 6 dagar och tillbaks i Bålsta snöar det och det ser riktigt bra ut för fortsatt skidåkning!
Ha det fortsatt bra!
Leif&Co

Hej Gunilla och familjen! Här bökar vi med e-behörigheter, anvisningar, meriter… Temperaturen ligger runt 0 och vi var insnöade i morse! Orättvist va?

Vi saknar dig!!!!
Kram
Karin och Tommy G+T

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *