Kategorier
Thailandsresan 2007 Uncategorized

Relax vid poolen

Vi har nu kommit till Koh Muk och bor pa en ganska stor resort – Charlie’s Beach Bungalows – med viss charter-kansla, nagot som har sina for- och nackdelar; pizza och hamburgare kan vara ganska gott efter tva veckor med enbart Thaimat… Emmy och Erik ar dessutom valdigt fortjusta i poolen och simmar och dyker obehindrat (forutom att Erik har svart att dyka med armpuffarna vi tvingar honom att ha pa 🙂 De fick dessutom prova att dyka lite ”pa riktigt” nar resortens dykbutik hade ”prova-pa” for barn i poolen och tyckte det var toppen.

Vi har varit pa en spannande utflykt till ons stora attraktion – Emerald Cave, dar man far simma 80 meter in i en mork tunnel i bergvaggen for att sedan komma ut i en skyddad lagun dar sjorovarna fordom brukade grava ned sitt byte. Efter detta fortsatte vi till den lilla on Koh Krokadan dar vi snorklade pa nagra mycket vackra och hogst levande korallrev. Tyvarr tycker barnen att saltvattnet (och stickande plankton) inte ar lika skont som poolens bla vatten, men de tycker anda att det ar kul att se fiskarna och andra strandaktiviteter som eremitkraftkapplopning och sandslottsbyggnad med vackra snackor.

Mornarnas joggingturer har visat sig vara ett utmarkt satt att komma lite narmare det ”vanliga” Thailand. Varannan morgon gar vi upp med tuppen (bokstavligen) klockan 06.00 och tar en tur runt den lokala byn etc. Thailandare verkar i allmanhet vara lite morgontrotta sa vi far ofta folja deras morgonbestyr pa nara hall nar vi springer forbi.
Emmy har nu till slut tappat sina bada framtander efter att de hangt snett sa lange – hon ser tokrolig ut och vi kanner knappt igen henne, men hon ar jattesot!
Imorgon tar vi farjan till Koh Lanta, dar sannolikt mobiltackningen ar battre och internetpriserna lagre. Vi hors!

8 svar på ”Relax vid poolen”

Hej på Er livsnjutare!

O Gud vad skönt Ni har det , det ser underbart ut.

Här börjar det bli lite varmare och just nu är det runt noll , fast fortfarande snö, fast mulet.

Sköt om Er och ha det bra.

Pussar och kramar
Mormor & Morfar

Hej igen.
Jättekul att prata med Er och höra att allt är lika bra som på bilder och i text! Slaskigt och grått hos oss idag. Fortsätt och njut av sol och värme, här har vi långt kvar!
Vi längtar efter Er alla fyra.
Kramar i massor, Farfar o Maud

Hej Erik och Emmy
Det ser så mysigt ut på bilderna. Hoppas att jag också får åka dit ngn gång. Ha det så jätteskönt

Hälsningar från Max

Hej kära grannar!
Rackarns vad mysigt ni ser ut att ha det!
Drog barnen på Snowracer och pulka idag till dagis, i slask !.
Vi håller ett öga nu och då på ert hus.
Ha det fortsatt jätte bra.
Kram från Erik, Charlotta, Tristan och Dante

Halloj!
Skickar en hälsning från Wilma till Emy! Hon sa till flera gånger att ”Emy fyller år imorgon/idag. Vi måste skicka ett grattis meddelande”. Mitt fel att det inte blev gjort i tid! Men här kommer i allafall en sen grattishälsning! GRATTIS! Kram Wilma

Kan se att ni har det toppen. Wilma – När kommer ni hem?

Hälsningar Fam Befring

Vi gillar Emmys tårta på bilden men undrar vad det är i den. Hoppas fölsedan vart bra simmar ni hela tiden i havet bland maneter
Tuva skriver och Astor står breve

Hej familjen Nordgren!
Vilket oförglömligt minne er resa måste bli! Det ser helt fantastiskt ut. Det förefaller vara lätt att resa med barn i Thailand.
Här är grått och disigt, mellan 0 och 2 plusgrader. Snötäcket som förra veckan räckte till för skidåkning krymper hastigt.

Önskar fortsatt skön ”time out” i värmen.
Hälsningar
Inger M-C

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *