Kategorier
Thailandsresan 2007 Uncategorized

Ornen har landat!


Sa var vi antligen har! Ursakta prickbristen, men Thailandska tangentbord saknar vissa tecken… Tyvarr ar sladden till kameran incheckad, sa bilder far vanta, men nu vet ni att vi kommit fram i alla fall. Efter att som vanligt ha blivit uppskjortad pa taxipriset kom vi fram till vart hotell i narheten av Kaosan Road och floden. Ett ratt trevligt mellanklasshotell med den lilla egenheten att det var en muslimsk inrattning sa ingen ol fanns att uppbringa och att riktningen mot Mecka fanns angiven med stora pilar i taket i alla rum.

Efter en kortare tur runt Kaosan Road-omradet och en forsta Thailandsk lunch sa atervande vi till hotellet, enbart ett par solglasogon rikare, trots gott om shoppingmojligheter. Pa vaegen tillbaka ringer Paul – en av Mats arbetskompisar fran lange sedan som nu bor i Bankok med sin Thailandska fru och dotter – och vi bestammer att ses vid hotellet. Vi tillbringar en trevlig kvall pa ett narbelaget ”hal i vaggen” och har nu fatt undervisning i hur man sager ”inte sa starkt, tack” (egentligen ”kan jag fa mat for babisar…”).

Nu ar vi ater pa flygplatsen i Bankok, pa vag ner till Trang och de sodra oarna. Emmy och Erik tycker Thailand ar lite konstigt – de undrar var stranden ar… nasta gang skall vi rapportera hur den ser ut!

Ta hand om er, det gor vi!

Emmy, Erik, Gunilla och Mats

4 svar på ”Ornen har landat!”

Det låter skönt att den långa resan gått bra och är över för er!
Hoppas ni nu har hittat stranden. Sedan får ni väl öva på att shoppa lite grann!
Ser fram emot lite bilder, och mer resdetaljer.
sköt om er så hörs vi!
Hälsningar från ett isigt Hagviken.
/Anne-Lie och resten av ligan.

Hej Erik och Emmy!!
Hoppas att ni har det bra där i Thailand. Här har vi det kallt.

Hälsningar från Max Öberg. Mamma, pappa och Maja hälsar

Låter som resan ner gick bra för er alla 4.

Njut nu och hoppas ni kan njuta av en kall öl till middagen på hotellet framöver…. *ler*

Marie och barnen hälsar!

Hej på er
Vilka härliga semesterbilder vi får från Thailand. Idag är det ca 1 minusgrad o moddigt så en strand med mycket sol vore inte helt fel.
Sköt om er

Hälsningar från Inger på Af Enköping

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *