Kategorier
Thailandsresan 2011 Uncategorized

Nu lamnar vi snart Koh Chang

Nu har vi forflyttat oss till Bailan Beach, tva kullar bort fran var mysiga bungalow i Blue Lagoon, eftersom barnen kom fram till att det var dags for lite swimmingpool. Efter en grundlig genomsokning av tillgangliga alternativ sa fastnade vi for White House – ett 15-tal vita bungalows runt en riktigt anstandigt stor pool, och med stranden 20 meter bort. Har har vi tillbringat tre dagar (varav den sista helt sjalva eftersom det sista ganget ryssar checkade ut igar 🙂 med pool och bad och lite kortare utflykter till narliggande Ban Bang Bao, en by helt byggd pa palar dar vi kalasade pa krabba och en slags hummer – mycket gott! Erik fick folja tillredningen i koket och rapporterade mer detaljerat an atminstone Emmy ville hora…

Idag tar vi baten fran samma by, och styr kosan mot Koh Mak, en betydligt mindre narliggande o med lite farre resorts och lite mindre kuperad (vilket kommer gora underverk for vara omma bakdelar efter de senaste dagarnas morgonjoggar i rod-pist-liknande backar)

Har kommer lite bilder fran de senaste dagarna:

Goda krabbor!

Gunilla pa promenad i Bang Bao

Var bungalow

Solnedgang over White House

Emmy slappar efter badet

Erik kan flyga. Lite.

Emmy – modell

Roligt husdjur pa White House

Pannkakor pa kvallen

Vattenfallsbesok

Erik klattrar i lianer

Den obligatoriska elefantfarden

3 svar på ”Nu lamnar vi snart Koh Chang”

Hej på Er! Vilka härliga bilder , Ni verkar ha gjort det mesta redan efter en vecka, fast jag förstår det finns mycket mer att uppleva.
Ha det fortsatt skönt, här är det -10 grader och ingen värme. Många kramar morfar

Hej igen semesterfirare! Hoppas att allt är lika fantastiskt, och att ni får vara friska. Här börjar våren kännas av plusgrader , sol och takdropp. Allt väl på hemmafronten , orkideerna blommar vackert, jag träffade Anneli och hon tar med sig mer vatten om en vecka. Hälsade på Christina och Tom , dom väntar på en ny soffa. Sköt om Er på bästa sätt. Många varma kramar Morfar.

Ohh så härligt!! Vi tänker på er jättemycket!
Har en liten fråga, är i fjällen och Clara, dotter till Ullis får utslag av kylan/blåst. Vad har ni för tips vad hon kan göra, eller läkemedel.
Massor av kramar och vi följer er som sagt! Mia – Alla hälsar!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *